Starthjälp Örebro

Professionell Starthjälp för Din Trygghet

Ibland behöver bilen helt enkelt bara hjälp att starta. Vi utför självklart starthjälp när det är möjligt, så att du snabbt kan åka vidare mot din destination.

Snabb Respons, Effektiv Service

Våra bärgare är här för att erbjuda snabb och professionell starthjälp när du behöver det som mest. Med vår dedikerade och erfarna personal kan du räkna med att få hjälp inom kort tid.

Urladdat Batteri är den vanligaste orsaken

Det mest frekventa problemet som kräver starthjälp är ett urladdat batteri. Batteriets kapacitet minskar med tiden, och om det inte har använts på ett tag kan det tappa sin laddning. Kyla kan också påverka batteriets prestanda, vilket ökar risken för startproblem under vintermånaderna. Förutom urladdade batterier kan elektriska komponenter eller dåliga anslutningar också vara orsaker till startproblem. Det kan vara en trasig startmotor, defekta tändstift eller korroderade anslutningar.

Hjälp oavsett var du befinner dig i Örebro

Oavsett om du är strandad på din uppfart, vid arbetsplatsen eller längs vägen, är vi redo att assistera. Vår starthjälptjänst sträcker sig över hela Närke och vårt mål är alltid att du kommer tillbaka på vägen igen med minimal ansträngning och maximal bekvämlighet.

Kontakta oss för snabb och pålitlig starthjälp dygnet runt!

Behöver du assistans?