Våra tjänster

Vägassistans och bärgning

Ibland händer det som inte får hända – bilen går sönder och du blir stående vid vägen. Vi utför tjänster inom vägassistans och finns där för dig när du behöver det. Oavsett om felet beror på en olycka, elfel, bensinstopp, urladdat batteri eller punktering behöver du snabbt få hjälp. Inget fordon är för litet eller för stort – vi assisterar dig med bärgning, starthjälp, låsöppning och mer därtill.

Tungbärgning

Hos oss får du alltid professionell hjälp – oavsett vilket fordon du har. Några av de tunga fordon vi bärgar är lastbilar, skogsmaskiner, grävmaskiner, traktorer och olika entreprenadmaskiner. Vi hjälper dig att frakta ditt fordon från en plats till en annan, tryggt och säkert med hjälp utav våra välutrustade tunglastare.

Starthjälp

Ibland behöver bilen helt enkelt bara hjälp att starta. Vi utför självklart starthjälp när det är möjligt, så att du snabbt kan åka vidare mot din destination.

Låsöppning

Behöver du hjälp att låsa upp bilen? Vi hjälper gärna till. Vi har utrustning för låsöppning av personbilar, lastbilar och andra fordon.

Service och däckbyte

Vi hjälper även till med lättare service på plats, som exempelvis däckbyte. Säkerheten är viktig – vi ser därför till att bogsera din bil, lastbil, traktor eller maskin till närmaste riskfria zon.

Behöver du assistans?